De Pure van Interstuhl, de ergonomische bureaustoel die zich aan u aanpast.

De Pure van Interstuhl is bedoeld om te zitten maar ontworpen om te bewegen. Het centrale element van de Pure, de Smart Spring, wordt vervaardigd uit een combinatie van polyamide en glasvezel. Deze ergo bureaustoel stimuleert zo een dynamische houding. Een actieve zithouding vermindert de druk op uw gestel en verhoogt de doorbloeding van uw spieren. Gezond zitten gegarandeerd dus.

Pure, de ideale bureaustoel voor gedeeld gebruik in de flexplek

Bent u op zoek naar de ideale ergonomische bureaustoel voor uw flex office? Of bent u het beu om uw bureaustoel steeds opnieuw aan te passen? De Pure bureaustoel biedt hiervoor dé oplossing. De stoel past zich automatisch aan uw lichaam aan, er zijn geen verdere instellingen vereist. Dankzij zijn intuïtieve gebruik is de Pure de ergonomische oplossing voor elke flexibele werkplek en voor mensen die gemakkelijk juist willen zitten.

Pure, niet zomaar een stoel maar een Interstuhl

Interstuhl, het bedrijf dat de Pure fabriceert, heeft jarenlange ervaring in de productie van ergonomisch bureaustoelen. De Pure is dan ook de belichaming van gründlichkeit en innovatie waar het Duitse familiebedrijf op inzet. Bovendien verwezenlijkt het bedrijf dit alles zonder oog voor het milieu en de omgeving te verliezen.

De Pure, een stoel van het heden voor de toekomst

De Pure van Interstuhl verzekert u van een zitervaring als nooit tevoren – voor de wereld van morgen waar u vandaag al deel van uitmaakt. Vertrouwen wij erop dat u ons op ons woord zal geloven wanneer we beweren dat dit dé bureaustoel van de toekomst is? Uiteraard niet! Kom hem daarom nu uitproberen in een van onze toonzalen.