MC Square

MC Square

MC Square voorziet instapklare kantoren met alle bijbehorende diensten op toplocaties in Brussel, Leuven en Mechelen. Opstartende bedrijven, projecten met een beperkte looptijd, maar ook kleine en middelgrote bedrijven genieten er van alle voordelen van een eigen kantoor, zonder zelf in kantoorruimte te moeten investeren.

Op die drie locaties voorziet MC Square werkplekken en vergaderruimtes voor enkele honderden mensen. In tegenstelling tot wat je vaak ziet in business centers, investeert MC Square volop in kwalitatief meubilair en een aangename kantooromgeving. Natuurlijk waren ze daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Verder onderscheidt MC Square zich op de markt van business centers door resoluut te kiezen voor meubilair met hoge ergonomische eigenschappen en het comfort van de eindgebruiker. Daarvan getuigen de Duitse kwaliteitsstoelen van Interstuhl gecombineerd met ZitSta-werkplekken.

In eerste instantie gingen we de nieuwe vestiging van MC Square in Leuven inrichten. We hebben hen hierin begeleid en een interieur uitgewerkt dat bestaat uit een combinatie van standaardoplossingen en maatwerk, zoals bijvoorbeeld de kleur van de bovenbladen. Na het project in Leuven, kregen ook de vestigingen in Brussel en Mechelen een make-over. Laat u door de foto's inspireren door het resultaat en de gebruikte producten.

MC Square
MC Square
MC Square
MC Square
MC Square