Sedus

Sedus

Sedus, opgericht in 1871, behoort tot een van de toonaangevende, Europese fabrikanten van kantoorinrichtingen. Tot het productprogramma behoren zitmeubilair, zoals bureau- en bezoekersstoelen, en daarnaast vergader- en kantoormeubilair – dit alles “Made in Germany”. 

In zijn 150-jarige bedrijfsgeschiedenis heeft Sedus verschillende mijlpalen vastgelegd. Zowel in de ergonomie als ook in het productieproces en op het gebied van duurzaamheid. Kwaliteit en esthetiek verrijken bij Sedus de leefwereld van het kantoor steeds weer met hedendaagse concepten en hoogwaardig kantoormeubilair.

Met speciale aandacht voor actuele trendsdesign en veranderingen in de werkomgeving ondersteunt Sedus de mensen bij het ontplooien van hun talenten. Nieuwe organisatiestructuren en werkvormen vereisen flexibele, moderne inrichtingen en op maat gemaakte oplossingen. Daarbij zijn aspecten die de samenwerking, de communicatie en de gezondheid van de medewerkers bevorderen, bijzonder belangrijk. Daarom streeft Sedus naar de optimaal aangepaste werkplek, een grote keuze in producten en kwaliteit bij elke stoel en elke bureautafel.