RBM

RBM

De geschiedenis van RBM is diep geworteld in de tradities van Deense design. Met een balans tussen warmte en functionaliteit biedt het meubilair een Scandinavische stijl die kamers tot leven brengt. RBM-meubels zijn daarbij ontworpen met het oog op optimaal comfort van de gebruiker. 

Om milieuvriendelijke producten te maken, volgt RBM vijf criteria voor ecologisch ontwerp: laag gewicht, weinig componenten, verantwoorde materiaalafname, lange levensduur en ontwerp voor eenvoudige demontage aan het einde van die levensduur.

In 2013 werd RBM Noor gelanceerd. Een breed en veelzijdig assortiment kleurrijke stoelen die gemakkelijk te combineren zijn voor elk doel. Met deze stoelen brengt RBM ruimtes echt tot leven. De RBM Noor-familie is het resultaat van een innovatieve ontwerpsamenwerking tussen de volgende ontwerpers: Form Us With Love (Zweden), StokkeAustad (Noorwegen), Susanne Grønlund / Grønlund Design (Denemarken) en het Flokk-ontwerpteam.

RBM Noor werd in 2013 beloond met de designprijs ”Red Dot; Best of the Best Award ” in de categorie productontwerp. Bovendien won RBM Noor de Award for Design Excellence van de Norwegian Design Council in 2014 en werd ook genomineerd voor de speciale 'Honours Award for Design Excellence'.

Ontdek hier het volledige RBM-aanbod!