Object Carpet

Object Carpet

Tapijten zijn al meer dan 40 jaar de passie van Object Carpet en ze zijn gedreven om hun producten nog elke dag beter te maken. 

Dat betekent: compromisloze kwaliteit in combinatie met een speciaal ontwerp. Daarom blijven ze bij Object Carpet niet alleen op de hoogte van trends, maar leggen ze ook accenten. Het hele assortiment van Object Carpet's vloeren staat voor een lange levensduur en robuustheid. Met hun tapijten kunnen architecten, bedrijven en particuliere klanten scherpe en levendige accenten leggen in de specifieke zones van een gebouw. Het creëren van inspirerende ruimtes om te werken en te wonen. Het transformeren van verkoop- en openbare ruimtes tot esthetische ruimtes die iets meer bieden dan alleen hun functie.

De oplossingen van Object Carpet stellen ons in staat om bij te dragen aan de architectonische schoonheid van de vloer. Zelfs op plaatsen met uitdagende omstandigheden streven we altijd naar mooie architectonische resultaten. Met collecties zoals FACTS & INSPIRATIONS, FREESTILE en RUGXSTYLE toont Object Carpet steeds innoverende ontwerpen en originele designs.