Interstuhl

Interstuhl

In 1961 begonnen Wilhelm en Werner Link met het vernieuwen van de werkomgeving. De Bi-Regulette, de eerste bureaustoel ontstond door veel vindingrijkheid, ijver, toewijding en een heldere blik voor de behoeften van de mens. Het is de passie die Interstuhl, na bijna 60 jaar en 30 miljoen stoelen later, laat streven naar innovatieve oplossingen die het leven en werken van de mens gemakkelijker maken. Interstuhl heeft zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende fabrikanten van stoelen in Europa met 850 medewerkers.

Interstuhl wil met hun producten bijdragen aan de gezondheid van mensen op kantoor, thuiskantoor, in de productie of tijdens het gamen. Daarom kenmerken technische perfectie, kwaliteit zonder compromissen, een prikkelend design en een behoedzame omgang met allerlei hulpbronnen, alle producten van Interstuhl. Met de mens als maatstaf voor alles wat ze doen, blijven ze streven om voor de behoeften van hun klanten de beste oplossingen te bieden.

'Enjoy Seating Performance' is niet alleen hun slogan; het is de Interstuhl-belofte die ze al meer dan 30 miljoen keer zijn nagekomen