ICF

ICF

ICF Office is een Italiaans meubelbedrijf dat al kantoormeubilair ontwerpt sinds de jaren 50'. Vanaf het begin stonden ze bekend om hun passie en onderzoek om van hun producten de meest innovatieve artikels op de markt te maken. Het hoofdkantoor is tot op vandaag gevestigd in Milaan.

De producten van ICF zijn steeds van de hoogste kwaliteit. Dit komt doordat ICF zich niet alleen richt op het ontwikkelen van producten, maar dus ook veel waarde hecht aan het bieden van een oplossing en het doen van onderzoek. ICF brengt vaak exclusieve collecties uit, maar altijd met designs die men direct herkent. Het kiezen voor ICF stoelen voor uw ruimte is steeds een goede keuze.

Het productaanbod van ICF is altijd zeer innovatief geweest. Zo waren ze de eersten in Italië die scheidingswanden (Programma Interparete, 1965) of wanden en paneelsystemen voor open ruimtes (Brick System, 1970, 1982/3) produceerden. Bij ICF geloven ze dat creativiteit kan worden bereikt door voortdurend te werken aan elk detail en technische en productieproblemen op te lossen.

Vandaag focust ICF zich voornamelijk op bureaustoelen. Dit van goede kwaliteit en met comfortabele kenmerken. 

Ontdek hier het aanbod.