Humanscale

Humanscale

Humanscale is de toonaangevende ontwerper en fabrikant van ergonomische producten die de gezondheid en het comfort van het werk verbeteren. Hun bekroonde kantooroplossingen, waaronder ergonomische stoelen, zit/stabureaus, monitorarmen en verlichting, inspireren tot beweging en ondersteunen de gebruiker in elke houding.

De Humanscale Design Studio, gevestigd in New York City, houdt zich aan de filosofie dat goed design meer bereikt met minder. Functie, eenvoud en duurzaamheid staan centraal in al hun ontwerpen. Bij het doordenken van het ontwerp en de productie van elk product houden ze rekening met de gebruikte materialen en middelen, met als doel het creëren van een algemeen positief effect.

Humanscale staat bekend om de samenwerking met de legendarische ontwerper Niels Diffrient, die veel van hun bureaustoelen ontwierp, waaronder de iconische Freedom chair, de eerste instelbare stoel zonder handmatige knoppen en hendels. Humanscale werkt dan ook samen met andere gewaardeerde industriële ontwerpers, waaronder Don Chadwick en Todd Bracher. Hun innovatieve ontwerpen zijn sinds 2007 bekroond met meer dan 200 prestigieuze prijzen en zijn te zien in verschillende musea.

Klik hier voor het aanbod van Humanscale!