HÅG

HÅG

Als mensen zijn we gemaakt om te bewegen. HÅG ontwerpt stoelen die je helpen gezonder, actiever en alerter te blijven door jouw hele lichaam moeiteloos te laten bewegen terwijl je zit en werkt. Het resultaat is meer vrijheid, meer comfort en een betere productiviteit.

HÅG maakt kwalitatief hoogwaardige stoelen die ontworpen zijn om lang mee te gaan. De manier waarop ze eruit zien, voelen en je beïnvloeden staat bij hen voorop. Alle binnen- en buitendelen zijn zorgvuldig doordacht. Het brengt je het beste in Scandinavisch design.

Daar bij is HÅG pionier op het gebied van duurzaamheid. Ze hebben bij het merk een goed gedocumenteerd trackrecord voor minder energieverbruik, ze minimaliseren afval en streven ernaar om producten te maken van gerecycleerde materialen, die op hun beurt weer gerecycled kunnen worden.

Onze HÅG bestseller is zonder twijfel de Capisco. Deze ergonomische bureaustoel blijft de tand des tijds doorstaan. Geïnspireerd door de houding van de ruiters, maken de innovatieve zadelvormige zitting en de unieke zadelstructuur een breed scala aan zittende en halfstaande houdingen mogelijk, waardoor je wordt aangemoedigd om je houding te variëren. Je kan in het verlengde van de zitting zitten, op je zij of zelfs ondersteboven, het maakt niet uit, zolang het maar comfortabel is.