DeBerenn

DeBerenn

Deberenn ontwerpt stoelen en banken voor zowel grote als kleine ondernemingen. Ze bieden een breed scala aan op activiteiten gebaseerde zitopstellingen voor winkels, kantoren, hotels, ziekenhuizen, restaurants of lounge ruimtes.

De zitcollectie van Deberenn is altijd comfortabel en voldoet aan de behoeften van de klant, door verschillende oplossingen te bieden die worden gekenmerkt door comfort, ergonomie, design en het gebruik van duurzame materialen. Esthetiek, schoonheid, weerstand en veelzijdigheid van gebruik zijn bijvoeglijke naamwoorden die de zitmeubelcollectie van Deberenn het best beschrijven, waarbij kwaliteit en functionaliteit de eerste stap zijn voor eersteklas productontwerpen.

De producten van Deberenn zijn zo ontworpen dat ze kunnen worden aangepast aan de speciale eisen van de klant. Zelfs bij grote orders zijn ze in staat om snel en efficiënt speciale oplossingen te ontwikkelen en te implementeren. De eisen en wensen van hun klanten zijn namelijk een constante bron van waardevolle ideeën voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Door het gebruik van verschillende kleuren en materialen zijn de interieurarchitecten van Deberenn in staat om de behoeften van de markt te begrijpen, nieuwe collecties te creëren en te helpen om niet alleen kantoren, maar elk type contractprojecten aan te pakken.