Cascando

Cascando

Cascando is een Nederlandse designmerk. Ze creëren, ontwerpen en produceren hoogwaardige zitelementen, akoestische meubels en originele interieuraccessoires (zoals kapstokken). Ze richten zich met deze onderscheidende en moderne interieurproducten op het perfectioneren van inspirerende werkwerelden. Omdat ze succesvolle mensen succesvol willen houden.

Cascando gelooft dat je gelukkig voelen op je werk een essentiële succesvoorwaarde is. Vertrouwen in de veiligheid en het comfort van een ruimte is duurzame smeerolie die gevoelens van oprechte verbondenheid kracht geeft. Als mens, als medewerker of als gast. Bij Cascando willen ze dat graag bewijzen. Met originele interieurontwerpen. Producten die uitnodigende kantoorwerelden completeren en interactie stimuleren, in functionele en inspirerende ruimtes.

Een kantoor is zoveel meer dan alleen een werkplek. Het is een kleine planeet, een ecosysteem dat teams met elkaar verbindt. Met verschillende ruimtes waarin interieurontwerp mensen stimuleert hun beste prestatie te leveren. Bij Cascando vinden ze dat geweldig ontwerp daar om draait: er voor zorgen dat mensen zich thuis voelen op de werkplek. Want alleen gelukkige mensen dragen bij aan een positieve werkcultuur en initiëren nieuwe prestaties.

Elke ruimte is het waard te vieren. Zij doen dat. Hun vooruitstrevende interieurproducten perfectioneren ruimtes en geven mensen het gevoel er thuis te horen. Ze creëren uitstraling, scheppen een positieve atmosfeer. Het is de vitaliteit die u terugziet bij hun ontwerpers en in onze authentieke designs.