Bisley

Bisley

Het leven is misschien onvoorspelbaar, maar één ding waar je op kunt rekenen is een Bisley product. Precisie ontworpen en gebouwd om lang mee te gaan, de kwaliteit blijft steeds hetzelfde als op dag één. Daarom is Bisley, als het gaat om het creëren van werkomgevingen, de naam waar mensen zich op richten voor kwaliteit waar ze op kunnen vertrouwen.

De oorsprong van Bisley gaat terug tot 1931. Freddy Brown, een paneelklopper die met luxe auto's werkte, begon zijn eenmansbedrijfje met het repareren van beschadigde auto's in een garage in St John's, Woking, Surrey. Later verschoof het business model van auto’s naar degelijk en duurzaam kantoormeubilair.

Zoekt u opslag die meer doet dan alleen uw ruimte ontrommelen maar echt functioneel bijdraagt aan uw onderneming? Het uitgebreide assortiment van Bisley werkt met allerlei verschillende oplossingen. Of bent u op zoek naar inspiratie voor een komende kantoorverhuizing die een nieuwe indeling vereist? Bisley's werkplekoplossingen integreren opbergruimte met bureau en nog veel meer.