Andersen

Andersen

Andersen gelooft in nieuwsgierigheid, innovatie en talent. Met passie ontwerpen zij eigentijdse meubels en interieurs voor moderne woningen en kantoren.
Al meer dan 100 jaar creëert Andersen esthetische producten met een onderscheidend karakter en een strakke Scandinavische uitstraling

Het bedrijf werd in 1916 opgericht door de meester-meubelmaker I.C.A. Jensen. Hij begon als een traditionele schrijnwerker, alvorens geleidelijk aan over te gaan tot de productie van door architecten ontworpen meubelen.

In 1978 kochten de gebroeders Knud en Vagn Andersen het bedrijf van meubelmaker I.C.A. Jensen en richtten Brødrene Andersen Møbelsnedkeri op, dat verder ging met de productie van hoogwaardige architectonische meubels. 14 jaar later kwam de volgende generatie bij het bedrijf in de persoon van Jørgen Andersen, die verantwoordelijk was voor de verkoop en marketing. In 2012 trad Poul Frandsen toe tot de directie van het bedrijf, dat hij nu samen met de twee broers runt.

Het assortiment van Andersen bestaat steeds uit prachtige houten elementen die door hun natuurlijke uitstraling passen in verschillende settingen. Bekijk hier het assortiment
tafels, salontafels, stoelen, banken, dressoirs en rekken.