Een gepersonaliseerd zit-sta-bureau voor jouw thuiswerkplek met het onderstel van ZitSta

Jouw thuiswerkplek naar je eigen smaak met een zit-sta-bureau inrichten? Dat kan! Koop een onderstel van ZitSta en plaats er je werkblad naar keuze op. Zo integreer je een multifunctioneel bureau in jouw thuiswerkplek die geheel aan jouw esthetische eisen voldoet en tegelijkertijd met alle ergonomische vereisten rekening houdt. Ideaal voor wie van zijn/haar dag thuiswerk gebruik wil maken om eens stevig door te werken.

Onderstel van ZitSta + werkblad naar keuze = gepersonaliseerd zit-sta-bureau

Met een onderstel van ZitSta.

 in combinatie met een zelf uitgekozen werkblad richt je jouw thuiswerkplek compleet naar eigen wens uit. Heb je al een werkblad in huis of wil je je volledige thuiskantoor in hetzelfde materiaal op maat uitwerken, dan is dit de juiste oplossing voor jou. Het kwalitatieve onderstel van ZitSta heeft een draagvermogen tot 100 kilogram en is voorzien van een stabiele constructie dankzij zijn stalen T-vormige onderstel.

Elektrisch instelbare hoogte ook voor het onderstel van ZitSta

Het onderstel van ZitSta is geschikt voor zowel groot als klein, dankzij zijn instelbare hoogte van 65 tot 130 centimeter. Het bureau is eenvoudig, elektrisch te verstellen van zithoogte naar stahoogte en voorzien van een display met geheugenfunctie. Optioneel is er ook nog een kabelgoot beschikbaar om de bekabeling netjes uit het zicht weg te werken. Het onderstel is beschikbaar in drie kleuren: wit, zilvergrijs en zwart.

Kies voor een zit-sta-bureau voor jouw thuiswerkplek

Ook je thuiswerkplek voorzien van een zit-sta-bureau is een wijze beslissing. Zo help je vervelende rugklachten te voorkomen veroorzaakt door langdurig stilzitten en verlaag je indirect mogelijk het risico op cardiovasculaire aandoeningen. Door staand en zittend werken af te wisselen, verhoog je daarbovenop nog eens je productiviteit en voorkom je dat de vermoeidheid na het middaguur toeslaat.

Overweeg je aan een zit-sta-bureau aan te kopen maar twijfel je nog? Kom er dan zeker eentje uittesten in één van onze showrooms. Wij verwelkomen je met veel plezier in één van onze showrooms in Maldegem of Tielt.