De Swopper, de bureaukruk die rugpijn voorkomt

Een comfortabele bureaustoel in huis halen die rugpijn voorkomt? Dat kan met de Swopper. Deze ergonomische bureaukruk zorgt er voor dat je automatisch een rechte zithouding aanneemt en versterkt tegelijkertijd de spieren in je rug, je buik en je benen doordat je de hele werkdag door in beweging blijft. Hierdoor verkleint het risico op rugklachten en krijgt vermoeidheid geen kans.

Bye bye rugpijn, dankzij de Swopper

Ergonomische bureaustoelen, zoals de Swopper, zijn het ideale hulpmiddel om rugpijn te voorkomen. Het unieke bewegingssysteem en de afwezigheid van leuningen zorgen voor een rechte, actieve zithouding, waarbij de druk gedurende de dag over je volledige rug verdeeld wordt in plaats van op één punt. Ook de spieren in je buik, je benen en je rug sterken hierdoor aan, zodat je minder snel met rugpijn te kampen krijgt.

De Swopper stimuleert beweging

Dankzij het unieke veersysteem van de Swopper zit je niet langer statisch neer achter je beeldscherm, neen, je neemt daarentegen voortdurend een actieve zithouding aan. Hierbij wissel je gedurende de hele werkdag talloze zitposities af, waardoor je voortdurend in beweging blijft. De dynamische kruk is uiteindelijk ook niet voorzien van leuningen, die beweging verhinderen.

Blijf alert, dankzij de Swopper

Heb je vaak last van vermoeidheid gedurende de werkdag? Ook dat verhelpt de Swopper in een wip. Het speciale bewegingssysteem van deze dynamische bureaukruk houdt je tijdens de werkuren voortdurend in beweging, waardoor de doorstroming van je bloedvaten optimaal verloopt en je veel alerter blijft. Je voelt je met andere woorden minder vermoeid en je bent stukken productiever.

Stel je Swopper naar wens in

In tegenstelling tot de populaire zitballen, kan de Swopper wel op maat van de individuele gebruiker ingesteld worden. Zo kan je de hoogte, de veersterkte en de zijwaartse flexibiliteit gemakkelijk aanpassen in functie van je lengte en je gewicht. Dit vergemakkelijkt ook het delen van de Swopper onder verschillende collega’s. Wil je de verbluffende eigenschappen van deze kruk graag zelf uittesten? Dat kan uiteraard in onze showroom.