De Every, de ergonomische bureaustoel voor iedereen

Met de gebruiksvriendelijke bureaustoel, de Every, scoort Interstuhl op vlak van ergonomie, bedieningsgemak en design. De zitdiepte, armleuningen en lendensteun van deze ergonomische bureaustoel kunnen met het grootste gemak geheel op maat van de gebruiker ingesteld worden.Zo wordt aan alle ergonomische vereisten voldaan door de Every. Op zoek naar dé perfecte bureaustoel voor EVERYone, EVERYwhen en EVERYwhere? De Every.

Ergonomie op kantoor, dankzij de Every

Een pijnlijke rug voorkomen? Daar helpt de ergonomische bureaustoel, de Every van Interstuhl, je graag een handje bij. Deze stoelen zijn uitgerust met de synchroontechniek, waarbij zowel de rugleuning als de zitting van de stoel meebewegen, en de autolifttechniek, waarbij de stoel de tegendruk automatisch aanpast aan het gewicht van de gebruiker. Dit bevordert een actieve zithouding, waardoor je vaak van houding verandert en je je spieren activeert.

De Every, de bureaustoel met groot bedieningsgemak

De ergonomische bureaustoel, de Every, kenmerkt zich verder door zijn bedieningsgemak. Niet enkel de autolifttechniek met gewichtsregeling draagt hiertoe bij, ook de overige instellingsmogelijkheden vergroten zijn comfort. Zo is de lendensteun in de hoogte verstelbaar, kunnen de armleuningen in hoogte, breedte en diepte ingesteld worden en is ook de zitdiepte regelbaar. Een bureaustoel die je moeiteloos naar wens aanpast? Dat is de Every.

Prijsbeest op vlak van design, de Every

Kiezen tussen comfort of design hoeft niet, met de Every van Interstuhl. De ergonomische bureaustoel heeft een rugleuning uit één stuk met netbespanning, dat zich niet enkel naar jouw lichaam vormt, maar zich ook in een hedendaagse vormgeving vertaalt. De stoel is in een hele reeks aan kleuren beschikbaar, waardoor hij zich als een kameleon aan jouw kantoorruimte aanpast. Leuk weetje? In 2014 werd deze bureaustoel met een German Design Award bekroond.

Voldoet deze ergonomische bureaustoel ook aan jouw verwachtingen? Kom hem dan zeker geheel vrijblijvend uittesten in één van onze showrooms. Wij verwelkomen je met veel plezier in één van onze showrooms in Maldegem of Tielt of bestel hem hier