Buro International nu ook in jouw cafetariaplan.

De term cafetariaplan is een term die de laatste jaren steeds meer voorkomt. Dankzij het cafetariaplan wordt het mogelijk voor de werknemers om een gepersonaliseerd loonpakket samen te stellen. Uit onderzoek blijkt dat dit concept ook steeds meer gewaardeerd wordt. Hieronder wordt er kort samengevat wat het cafetariaplan precies inhoudt en hoe het MyBI platform van Buro International hier een plaats in vindt

Wat is het cafetariaplan?


     

Voor de werknemer bestaat een loonpakket tegenwoordig uit veel meer dan enkel een standaard verloning. De extra legale voordelen die de dag van vandaag ook in het verloningspakket te vinden zijn, worden steeds van groter belang.Via het cafetariaplan is het nu mogelijk voor de werknemers een 'gepersonaliseerd' loonpakket samen te stellen. 


Dat personaliseren van het loonpakket wordt steeds belangrijker voor de werknemers. Met een deel van de brutoloon of van de eindejaarspremie wordt het mogelijk voor de werkgever om zijn/ haar eigen voordelen te kiezen. Deze voordelen waaruit de werknemer kan kiezen worden door de werkgever vooropgesteld. 

Er zijn talloze mogelijkheden waaruit de werknemer kan kiezen. Dit gaat niet enkel over materiele voordelen, maar bijvoorbeeld ook over bijscholing of welzijn van de werknemer. Enkele voorbeelden van deze voordelen zijn extra vakantiedagen, bedrijfswagen, bijkomend pension, tussenkomst in kosten van kinderopvang... nu wil Buro International ook ergonomisch thuiskantoormeubilair aanbieden binnen jouw cafetariaplan. Daarvoor gaat Buro International aan de slag met verschillende partners.

Voordelen cafetariaplan

Werkgever


Werknemer

Loonkost blijft hetzelfde

Enorme keuzemogelijkheden
Beantwoordt aan de persoonlijke noden van de werknemer                 
Flexibel loonpakket

Zorgt voor een beter motivatie bij de werkgeverMinder belastingen en minder sociale bijdrageHoe past MyBI in het cafetariaplan?

 

Buro International ontwikkelde een digitaal platform waarmee werkgevers ergonomische bureaustoelen en ZitSta bureaus kunnen aanbieden aan het werknemer.


Dit digitaal platform kan ook ingezet worden binnen het cafetariaplan, aangezien dit platform een ontzorging is voor de werkgever. Het biedt een ergonomische oplossing voor de werknemer, zonder bijkomend werk voor de werkgever.


Hier vindt u meer uitleg over het MyBI platform van Buro International.
   

 Had u graag nog meer uitleg gehad, neem dan gerust contact op met ons.


Gebruikte bronnen: stepstone.be, securex.be, acerta.be, tijd.be