Eerste hulp bij de balie: de Fin stahulp

Zitten is het nieuwe roken hoort u wel eens. Maar een hele dag rechtstaand werken is ook verre van ideaal. Hoe moet het dan wel vraagt u? Wel afwisseling in uw houding en voldoende beweging zijn van vitaal belang. Maar wat als u het grootste deel van uw dag staande doorbrengt? De Fin stahulp is dé oplossing die u zoekt om rugklachten te voorkomen en vermoeide benen tegen te gaan.

Voorkom lage rugklachten met de Fin werkkruk

Langdurig staan kan de aanleiding zijn van een aantal gezondheidklachten: lage rugklachten, nachtelijke beenkrampen, vermoeide benen, … De klachten die werknemers ondervinden bij het uitvoeren van staand werk zijn vaak een stuk uitgesprokener dan bij hun zittende collega’s. Maar sommige jobs kunnen nu eenmaal niet zittend worden beoefend. Een stahulp kan verlichting brengen.

Wat doet een zo een zitkruk hulp nu juist?

Een Fin stahulp gaat de statische belasting van de spieren, het samendrukken van de zachte weefsels en de hydrostatische druk in de benen tegen. Een stahulp ondersteunt tot 60% van het lichaamsgewicht. De doorbloeding in de benen blijft ook beter behouden door het terugdringen van de hydrostatische druk. Heel wat voordelen dus zonder dat uw mobiliteit beperkt wordt en ook opstaan gaat eenvoudig.

Eén stahulp alstublieft

Voor werknemers die langdurig moeten rechtstaan bij het beoefenen van hun job dient u als werkgever preventiemaatregelen te treffen om hun gezondheid te waarborgen. Bij het gebruik van een stastoel kan de werknemer perfect zijn job blijven beoefenen. Door het tegengaan van de belasting op rug en benen zal de werknemer zich een stuk beter voelen tijdens het beoefenen van zijn job wat zich voor u in verhoogde productiviteit uitbetaald.

Kies, test en herstel indien tevreden.