De Every, dé bureaustoel voor EVERYbody, EVERYtime, EVERYwhere

De ergonomische bureaustoelen van Interstuhl zijn er voor iedere rug, voor aan elk bureau.

Is uw bureaustoel nog steeds uw beste vriend? Talloze uren brengen jullie samen door, ontelbare projecten werken jullie samen af. Om nog maar te zwijgen van de vele ups en downs die jullie relatie weerstaat. Wordt het niet eens tijd voor een goede ergonomische nieuwe vriend. De kantoorstoelen van EVERY zijn zeker het overwegen waard! Ze zijn er immers voor EVERYone.

Een goede bureaustoel is van vitaal belang voor uw gezondheid

De juiste houding aan uw bureau is van vitaal belang om nekpijn, rugklachten en andere gezondheidsklachten te vermijden. Bij ZitSta gingen we op zoek naar de beste bureaustoel voor onze klanten. En de Every bureaustoelen van Interstuhl komen in onze zeer uitgebreide ervaring en expertise toch wel erg dicht in de buurt van de ergonomische perfectie. U kan het door u gewenste model hier bestellen of u kan het ook komen uittesten in één van onze toonzalen.

Ergonomisch perfect instelbare bureaustoelen

Bij de bureaustoelen van EVERY heeft u de keuze tussen stoelen met synchroontechniek, waarbij zowel de rugleuning als de zitting van de stoel meebewegen, of bureaustoelen met autolift-techniek, waarbij de stoel de tegendruk automatisch aanpast aan het gewicht van de gebruiker. Alle Every kantoorstoelen zijn voorzien van 4D-armleggers, deze zijn verstelbaar in hoogte, breedte, diepte en zijn zwenkbaar. Bovendien worden ze afgeleverd met een zachte opdek voor maximaal comfort. Uiteraard zijn ook alle bureaustoelen voorzien van zitdiepteverstelling en werd het zitkussen vervaardigd uit vormvaste schuimstof en met een slijtvaste stof overtrokken.

De stoel voor uw kantoor van de toekomst

Bij EVERY hebben ze niet enkel oog voor het ergonomische en comfort aspect. Nee hoor, ook vanuit design oogpunt behoren deze bureaustoelen tot de top. Interstuhl won er de German design Awards mee. Met keuze uit kleuren als blauw, zwart, rood… sluiten deze kantoorstoelen qua kleur meteen naadloos aan bij uw huidige of vernieuwde interieur.

Actief zitten wordt een plezier dankzij de Every kantoorstoelen

Bij het gebruik van een bureaustoel van EVERY wordt een actieve zithouding automatisch aangemoedigd. De gebruiker wordt ook uitgenodigd zijn zithouding regelmatig te variëren. Voldoende van houding veranderen zorgt ervoor dat de gekende lichamelijke kantoorklachten uitblijven. U kan bij uw stoel eveneens een S 4.0 sensor van Garmin aanschaffen, deze geeft u feedback over uw persoonlijk zitgedrag, stelt via de bijhorende app kantoor-workouts voor en roept u op om uw zithouding te veranderen als u te lang onderuit gezakt zit. Waar wacht u nog op, bestel uw nieuwe compagnon hier.