Dit zijn 5 voordelen van een ZitSta buro

Je werkplek uitrusten met een ZitSta buro brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo helpt een ZitSta buro je rugklachten te voorkomen, verlaag je het risico op cardiovasculaire aandoeningen, verhoog je je productiviteit. Wens je een gepersonaliseerde werkplek? Geen enkel probleem. Je kan je eigen wekblad perfect gebruiken op een Zitsta onderstel. Onze zit-sta-bureaus zijn tevens elektrisch verstelbaar, zodat met een druk op de knop van staan naar tussenpositie naar zitten kan. De ZitSta buro’s zijn beschikbaar in verschillende groottes en kleuren.

Voorkomen van klachten aan rug en nek met een ZitSta buro

Heb je na een drukke werkdag vaak last van je rug of je nek? Dan zijn onze zit-sta-bureaus voor jou dé geschikte oplossing. Omdat de wervelkolom bij het zitten ernstig belast wordt, veroorzaakt langdurig zitten vaak rugklachten. Rechtstaan verlaagt het risico op rugklachten, doordat het de natuurlijke kromming van de wervelkolom beter benadert. Ergonomische studies tonen aan dat je al verschil merkt als je gemiddeld 20% van je werkuren rechtstaat.

Grotere productiviteit

Vergeet middagdipjes. Een ZitSta buro verhoogt je productiviteit en voorkomt dat de vermoeidheid na het middaguur toeslaat. Waarom? Staand werken zorgt ervoor dat je hersenen actiever zijn, waardoor je je de hele dag door alerter en energieker voelt. Dat heeft onderzoek uitgewezen.

Aanpassen aan ieders noden

Wil je graag onze tips opvolgen en regelmatig van positie wisselen doorheen de dag? Dat is super goed en bovendien heel erg gemakkelijk bij de Zitsta Bureaus. Onze bureaus zijn stuk voor stuk elektrisch verstelbaar. Daarnaast zijn ze in verschillende groottes en kleuren beschikbaar, en zelfs met een eigen bureaublad naar wens combineerbaar, zodat iedereen zijn gading vindt in ons assortiment. Bestel jouw exemplaar hier

Of kom eens langs in onze showroom in Tielt.