De Pure, de ergonomische bureaustoel met een unieke flexibiliteit

Langdurig zitten is ongezond. Een ergonomische bureaustoel, zoals de Pure

, biedt echter soelaas. Dankzij het centrale element uit glasvezel en polyamide, de Smart Spring, past deze ergonomische bureaustoel zich zonder ingewikkelde instellingen automatisch aan jouw lichaam aan en blijf je de hele werkdag door in beweging. Dankzij de dynamische zithouding waartoe deze stoel je verplicht voorkom je op een efficiënte manier rugklachten.

Actief zitten, dankzij de flexibele bureaustoel Pure

Zitten, en tegelijkertijd bewegen. Dat kan met de Pure. De unieke flexibiliteit van het centrale element van deze bureaustoel, de Smart Spring, laat een groot scala aan bewegingen in de drie richtingen - voorwaarts, zijwaarts en achterwaarts - toe en stimuleert dus een actieve zithouding. Door de frequente houdingsveranderingen blijven je spieren in beweging, worden je benen, heupen en wervelkolom geactiveerd en voorkom je lage rugpijn.

De Pure, de bureaustoel die zich intuïtief aan jou aanpast

Hou je er niet van om je bureaustoel keer op keer juist te moeten instellen als iemand van je gezin gebruik gemaakt heeft van je thuisbureau? Met de Pure hoef je dit ook niet langer te doen. Deze ergonomische bureaustoel past zich immers automatisch aan jouw lichaam aan, alsof hij volledig op maat gemaakt is op jouw rug. Dat wordt mogelijk gemaakt door de Smart Spring, het vederlichte, centrale element dat gemaakt is uit glasvezel en polyamide. Enkel de zithoogte van de stoel moet je zelf instellen. En hem hier b bestellen ook.